Gyakori kérdések, válaszok

Mi kell az auto bérléséhez?

Személyi, jogosítvány, dombornyomású hitelkártya vagy elegendő készpénz.

Van kaució?

Igen. Kategóriától függően 50 -100ezer HUF. Ez a bérleti díjon felüli biztosíték, ami azt jelenti hogy a kaución felül a bérleti díjat ki kell fizetni, a bérlés megkezdése elött.

Van biztosítva az autó?

Igen. Autóink rendelkeznek CASCO biztosítással és természetesen kötelező felelősségbiztosítással is. Mindegyik biztosítás benne van az alapárban, igy külön biztosítási díjat már nem kell fizetni.

Mehetek az autóval külföldre is?

Igen, de csak a mi engedélyünkkel, amit előzetesen a bérlés megkezdésekor kell kérni.

Fontos: Az ingyenes asszisztencia szolgáltatásunk kizárólag belföldre érvényes és rendeltetésszerû használat mellett bekövetkezett mûszaki meghibásodás esetén.

Van napi kilométer korlát?

Igen, 250 km/nap. Több napos bérlés esetén az összes megtett kilométerből számítjuk a napi átlagot. Az e fölött megtett kilométerekre díjat kell fizetni. A km-enként számított díj mértét a ” Díjak a megtett kilométerek alapján” díjtáblázatunkból lehet meghatározni.

Hol és mikor vehetem át a kocsit?

A Flottarent 24 órás non stop szolgálatot biztosít. A megrendelt autókat címre kiszállítjuk és a megadott címen visszavesszük. Ezt telephelyünk (GÖD/ DUNAKESZI) 30km -es körzetében (pl.Ferihegy) díj- mentesen megtesszük. Ha ennél nagyobb távolságra kell a kocsit kiszállítanunk, kiszállítási díjat számolunk fel. Ennek mértéke a kiszállítás helyétől függ.